Administratie Service Almelo (ASA)   

                                                                                                                                                                              Bel Administratie Service Almelo direct 084-8719132        

Werkwijze

Werkwijze en kosten   

Na een verzoek voor informatie zal ASA binnen 48 uur (telefonisch) contact met u opnemen. Op deze manier kan er reeds kort kennis worden gemaakt en kunt u aangeven waarmee u graag geholpen wilt worden. Naar aanleiding van dit telefonische contact wordt duidelijk of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Mocht dit zo zijn dan zal er met u een afspraak worden gemaakt voor een kosteloos intakegesprek. 

Tijdens het intakegesprek zullen uw wensen en behoeften worden besproken. Er wordt bekeken of de dienstverlening van ASA kan voldoen aan uw verwachtingen. Mocht dit inderdaad het geval zijn dan zal er een vervolgafspraak worden gemaakt waarbij wij samen met u aan de slag gaan. Op basis daarvan zullen we samen bekijken hoe het vervolg traject er uit gaat zien. Voor de een kan een éénmalig traject ervoor zorgdragen dat alles weer bijgewerkt is en een ander vindt het prettig om bijvoorbeeld 1 keer per week, maand en/of kwartaal mee te kijken voor het up to date blijven. Hierbij staan uw persoonlijke wensen centraal.

Doelstelling van ASA is vóór en samen m­èt u aan de slag te gaan om zo inzicht en controle te krijgen of te behouden over de systemen.

ASA werkt op basis van vaste- en uurtarieven, afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Er kunnen reiskosten in rekening worden gebracht bij afstanden > 10 km.(ad. euro 0,19 km). Voor aanvullende vragen via mail of telefoon worden geen extra kosten in rekening gebracht, tenzij er gekozen wordt voor hulp op afstand (via telefoon en email). Hiervoor geldt een vast tarief EUR 50,00 p/mnd excl. BTW.

Is uw interesse gewekt, of wilt u graag nog wat meer informatie ontvangen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

 

E-mailen
Bellen
Info